A Babor egy olyan német professzionális cég, amely a bio kozmetikumokat ötvözi a legmodernebb technológiákkal. Mottója: „Minél tovább megőrizni a szépséget.” Tiszteletben tartja az  egyéniségedet és a bőröd egyediségét. Termékei nem tartalmaznak ásványi olajat és parabént, kizárólag bio növényi alapanyagúak és állatkísérlet mentesek. Egyedülállósága abban rejlik, hogy speciális kezelési metodikával rendelkezik, mely az extra hatóanyagok és a relaxáció élményének ötvözete. A bőrápolási szükségletek skálája végtelen, így alapvető fontosságú, hogy az egyedi igényeidnek megfelelő arcápolási kezeléseket válaszd, hogy a bőröd sokáig gyönyörű maradjon.

 

  Crash-kúra   

Az ampullák a mindennapos krémekhez képest 8X hatóanyag tartalommal rendelkeznek. A Crash kúra abban egyedülálló, hogy egyszerre egy ampulla helyett négyet juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyag bevitel speciális ampulla masszázzsal történik, meghatározott metodika alapján. Az ampullák optimális hatóanyag koncentrációt tartalmaznak, melyek minden bőrtípushoz és állapothoz egyedileg kerültek kialakításra. Gyorsan és hatékonyan hatnak, mivel a bőr kiválóan képes sajátos állaguk felvételére.

A kezelés tartalma: kétfázisú letisztítás kendőérintéses lemosással (2 x melegvizes és 1 hidegvizes), bőrállapot felmérése vitality check maszkkal, enzimes peeling, tonizálás, és ezt követően a 4 hatóanyagos ampulla specifikus Babor masszázzsal történő bőrbe juttatása.

Időtartama: 45 perc

A kezelés ára: 8.000 Ft

  Hidratáló kezelés hidroabrázióval a száraz bőrnek      

Alaposan hidratálja a száraz bőrt, és helyreállítja annak nedvesség tartalmát.

Eredmény: Az arcbőr friss, életerős lesz és a szárazság következtében kialakult ráncok eltűnnek.

A kezelés tartalma: kétfázisú letisztítás kendőérintéses lemosással (2 x melegvizes és 1 hidegvizes), bőrállapot felmérése vitality check maszkkal, enzimes peeling, tonizálás, hidroabrázió, tonizálás, ultrahang, hidratáló hatóanyagos ampulla bőrbejuttatása specifikus Babor masszázzsal, majd ezt követően arc és dekoltázsmasszázs, és végezetül krémmaszk felhelyezése. 

Időtartama: 90 perc

A kezelés ára: 10.000 Ft

  Intenzív kezelés hidroabrázióval a száraz, zsírhiányos bőrnek    

Mélyrehatóan hidratálja és regenerálja a bőrt.

Eredmény: A durva, száraz, zsírhiányos bőr újra kiegyensúlyozottá válik. Az arcbőr már az első kezelés után kisimul és visszanyeri bőre eredeti rugalmasságát és bársonyos tapintását.

 A kezelés tartalma: kétfázisú letisztítás kendőérintéses lemosással (2 x melegvizes és 1 hidegvizes), bőrállapot felmérése vitality check maszkkal, enzimes peeling, tonizálás, hidroabrázió, tonizálás, ultrahang, regeneráló hatóanyagos ampulla bőrbejuttatása specifikus Babor masszázzsal, majd ezt követően arc és dekoltázsmasszázs, és végezetül krémmaszk felhelyezése.

Időtartama: 90 perc

A kezelés ára: 10.000 Ft

  Energiabomba, hidroabrázióval a fáradt, gyenge, regenerációra szoruló bőrnek   

Intenzíven regenerálja, erősíti és kollagénnel tölti fel a nagyon stresszes, fáradt, fakó és gyenge bőrt.

Eredmény: Az arcbőr fiatalosan friss és teltebb, feszesebb lesz akár már az első alkalom után.

A kezelés tartalma: kétfázisú letisztítás kendőérintéses lemosással (2 x melegvizes és 1 hidegvizes), bőrállapot felmérése vitality check maszkkal, enzimes peeling, tonizálás, hidroabrázió, tonizálás, ultrahang, regeneráló hatóanyagos ampulla bőrbejuttatása specifikus Babor masszázzsal, majd ezt követően arc és dekoltázsmasszázs, és végezetül krémmaszk felhelyezése.

 Időtartama: 90 perc

 A kezelés ára: 10.000 Ft

   Feszesítő kezelés hidroabrázióval 

Háromszoros hatással újra szervezi a fiatalos megjelenésért felelős bőrfunkciókat.

Eredmény: Sugárzóbb, egyenletesebb, fiatalabb arc.

A kezelés tartalma: kétfázisú letisztítás kendőérintéses lemosással (2 x melegvizes és 1 hidegvizes), bőrállapot felmérése vitality check maszkkal, enzimes peeling, tonizálás, hidroabrázió, tonizálás, ultrahang, feltöltő hatóanyagos ampulla bőrbejuttatása specifikus Babor masszázzsal, majd ezt követően arc és dekoltázsmasszázs, és végezetül krémmaszk felhelyezése.

Időtartama: 90 perc

 A kezelés ára: 10.000 Ft

  HSR lifting- Bőr energetizáló kezelés           

Innovatív ránctalanító kezelés40 éves kortól ajánlott, amikor a bőr elkezdi elveszíteni rugalmasságát és tónusosságát. A csúcsteljesítményű hatóanyagok csökkentik a mimikai ráncokat (szem körüli-, szemöldök közötti -, homlok-,   és ajakráncok) a gravitációs ráncokat (az orrtól a szájzugig húzódó -, a szájszeglet- és nyaki ráncok) és a plissée ráncokat (apróbb vonalak, melyek a roncsolt száraz bőrön jelennek meg). 

Eredmény: fiatalosabb, feszesebb, rugalmasabb arcbőr, a kezelés után az arckontúrok határozottabbak lesznek.

A kezelés tartalma: kétfázisú letisztítás kendőérintéses lemosással (2 x melegvizes és 1 hidegvizes), bőrállapot felmérése vitality check maszkkal, enzimes peeling, tonizálás, ajak volumen növelés, lifting masszázs, mélyizom relaxáció, hatóanyagos szérum bőrbejuttatása, speciális Babor ampulla masszázzsal, szemkörnyék ápolás, HSR wellness masszázs és végezetül krém maszk, lifting line maszk felhelyezése. 

Kezelés ideje: 90 perc

Kezelés ára: 12.000 Ft