A szép bőr az, amit kortól függetlenül minden nő megérdemel!

 e  & &ClinicCare otthoni használatra ajánlott termékek

Az otthoni bőrápolás kiemelten fontos, hogy teljeskörű legyen és megoldást nyújtson a meglévő bőrproblémára. A ClinicCare olyan kiváló minőségű otthoni ápolási termékcsomagokat fejlesztett, amivel ezek a célok tökéletesen elérhetőek. A komplett ápolásról minden bőrtípus esetében egy szérum, egy esszencia és egy tonik gondoskodik. A termékcsomagok háromféle bőrproblémára optimalizáltan (anti-aging, pigmentfolt-elleni és gyulladáscsökkentő) elérhetőek. Az otthoni készítmények egyik összetevője az exkluzív EGF (Epidermális Növekedési Faktor), ami egyfajta gyorssegélyt nyújt a bőrnek bármilyen sérülés, irritáció esetén. Az otthoni bőrápolás az EGF-nek köszönhetően lesz teljesen biztonságos. A termékcsaládok igény szerint kiegészíthetők a professzionális ápolásból ismert és kedvelt maszkokkal is.

ClinicCare SPF30 napvédős arckrém minden bőrtípusra 50 ml : 9.600 Ft

ClinicCare maszkok otthoni használatra: 2.700 Ft

ClinicCare Hyal + lip & eye renewal Cream szemkörnyék ápoló és szájregeneráló 30 ml. : 12.000 Ft

 Pigmentfolt ellen otthoni arcápolási csomag

Az egészséges bőr egyenletes tónusú. A pigmentfolt ellni otthoni ápolási termékek olyan összetevőket tartalmaznak, amik gátolják a melanin szintézist. Kíméletesek a bőrrel, nem halványítanak, hanem biztosítják az egységes tónust. A fő összetevők az arbutin, a fehér eperfa kérgének kivonata, a C-vitamin és a zöldtea kivonat. Az otthoni ápolási csomag 1 esszenciát, 1 szérumot és 1 tonikot tartalmaz. A kezelést teljeskörűvé teszi a pigmentfolt elleni maszk használata.

Extra Glow Toner pigmentfolt elleni arclemosó tonik 100 ml.: 6.900 Ft

Extra Glow Essence pigmentfolt elleni nappali krém 50 ml.:12.200 Ft

Extra Glow Serum pigmentfolt elleni éjszakai szérum 50 ml.: 12.200 Ft

 Anti-aging otthoni arcápolási csomag

Az egészséges bőr sima és jól hidratált. A ClinicCare anti-aging otthoni ápolási termékei nagy koncentrációban tartalmaznak olyan aktív összetevőket, amik segítenek visszanyerni, illetve megőrizni a bőr hidratáltságát. Ilyenek a kis molekulatömegű hyaluronsav, a Sodium PCA, a Betain és a Glicerin. A kezelést teljeskörűvé teszi az öregedés elleni maszk használata.

Anti-aging EGF Extra Refresh Liquid Toner bőrfiatalító tonik  100 ml.:  6.900 Ft

Anti-aging EGF Extra Refresh Essence bőrfiatalító gél  50 ml.: 12.200 Ft

Anti-aging EGF Extra Refresh Serum éjszakai szérum 50 ml.: 12.200 Ft

  Gyulladáscsökkentő otthoni arcápolási csomag

Az egészséges bőr hibátlan. A gyulladáscsökkentő otthoni ápolási termékek hasznos aktív összetevői nyugtatják a bőrt és elősegítik a sejtregenerációt. A kis molekulatömegű hyaluronsav segíti a szöveti regenerációt és védőréteget képez a mikroorganizmusok ellen. A Centella Asiatica stimulálja a károsodott szövetek gyógyulását. A Portulaca Oleracea kivonat gyulladásgátló hatása miatt csökkenti a bőr irritációját, a Houttunya Cordata kivonat pedig vírus- és baktériumellenes, salaktalanító hatású. A kezelést teljeskörűvé teszi a gyulladáscsökkentő maszk használata.

Pure Toner gyulladáscsökkentő arclemosó tonik 100 ml.: 6.900 Ft

Pure Essence gyulladáscsökkentő nappali krém  50 ml.: 12.200 Ft

Pure Serum gyulladáscsökkentő éjszakai szérum 50 ml.: 12.200 Ft

Érdekel a termék? Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy látogass el a szalonunkba!