3D – 5D – 6D lipolézeres zsírbontó kezelés – Budapest

TRIPLA annyi LIPOLÉZER kezelőgép, háromszoros hatékonyság! Megérkezett a 6D lipolézer gép!

A Lolo Szalonban három lipolézer gép is ügyfeleink rendelkezésére áll, ennek köszönhetően egyszerre akár több testtájat is letudunk kezelni egy kezelés ideje alatt!

Miért válasszd a Lolo Szalon lipolézeres zsírbontó kezeléseit?

Z

3 gép = 3x hatékonyság!

Z

Több testáj kezelése, ugyanannyi idő alatt!

Z

Gyorsabb és még látványosabb eredmények!

Miért éri meg minket választani?

Nálunk az ár nem testtájanként értendő, hanem az adott gép összes kazettájának a felhelyezése/alkalom bármely területre, akár külön testtájakra is! Így kevesebb áron, még több területet tudunk vendégeinknek lekezelni!

Extra hatékonyság!

Pénztárcabarát áron!

30 perces Belize Supertceh 6D Lipolézeres zsírégető testkezelés már 20 000Ft-tól!

Egy kezelés, számtalan pozitív hatással!

Zsírégető kezelés

3D-s, 5D-s, valamint a legújabb 6D-s kezeléseinkkel már heteken belül centikben mérhető a változás!

Bőrfeszesítő hatású

Nem csak karcsúsít, de bőrödet újra rugalmassá és feszebbé varázsolja!

Megszűnteti a narancsbőrt

Eltűnteti a zavaró narancsbőrt a karon és a combokon!

A problémás területekre

A zsírégető lézerkazetták egyszerre több problémás területre is felhelyezhetőek!

Mely területeken alkalmazható a Lipolézer?

Csípőn

Hason

Háton

Fenéken

Combokon

Karokon

Tokán

Hozd magad formába a nyárra műtét, hegek, és lábadozás nélkül! A legújabb 6D Lipolézeres kezeléseinkkel heteken belül látványos változásban lesz részed, és újra imádsz majd tükörbe nézni!

Belize SUPERTECH 6D Lipolézer Gép 6 hullámhosszal!

Hogyan működik a 6D Lipolézer?

A vadonatúj Liponic 6D lipolízis testkezelő gép hatékonyan veszi fel a harcot a makacs zsírpárnákkal szemben. A Mitsubishi dióda lézer 6 hullámhosszon állítható, melyek serkentik a nyirok elvezetését, felgyorsítják a narancsbőr anyagcseréjét, valamint minden csontbetegségnél (arthrosis, ízületi gyulladás, kéztőalagút), serkentik a reparatív sejteket és a mikrokeringést. A vastag, nagyobb zsírrétegek bontására is alkalmasak nagyméretű lézerbetéteinek köszönhetően.

Intelligens operációs rendszerének köszönhetően, könnyen irányítható és a 6 hullámhosszú lipolézerrel eddig a leghatékonyabb a fogyás terén. Elősegíti a gyors zsírcsökkentést, fogyást, feszesíti a bőrt, stimulálja a nyirokelvezetést, terápia minden csontbetegségre, valamint növeli a sejtek energiáját és az anyagcseréjét. Nagy lézerbetéteinek köszönhetően kíváló egy nagyobb célterület kezelésére is. Dióda lézereinek élettartama hosszú; 8-10 ezer óra.

A dióda lézer 6 hullámhosszon: 635nm, 660nm, 810nm, 830nm, 940nm, 980nm egyre mélyebben és hatékonyabban váltja ki hatását. Összesen 12 db lézer lapból áll, 8 nagyból és 4 kicsiből, melyek teljesítménye 100mW – 350mW között mozog. Folyamatos és pulzáló módba állítható, más technológiákkal ellentétben pedig azonnali hatását biztosít.

A lipolézeres zsírbontás előnyei:

R

Klínikailag bizonyított kezelés!

Független klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy egyes esetekben az STB lézer Lipo összehasonlítható a zsírleszívás eredményével. Az ultrahangos képek azt mutatják, hogy a zsírréteg mélysége csak egy kezelés után 30% -kal csökken. További kezelések tovább javíthatják az eredményeket. Minden kezelés után, amikor a zsírsejt tartalma felszabadul, az eredmény azonnal látható. Az enyhe edzés utáni kezelés felgyorsítja a felszabadult zsír eltávolítását.

Megfizethető eljárás, műtét nélkül!

A lézeres zsírleszívás gazdaságosabb és hatékonyabb, mint a sebészeti zsírleszívás és más ultrahangos vagy lézeres technikák.

Biztonságos és fájdalommentes!

Az STB Laser Lipo alacsony szintű látható vörös lézert használ, hogy biztonságos és fájdalommentes bioszimulációt hozzon
létre a célzsírszövetben. Ez a stimuláció egy normális kémiai út, és ha szükséges, a szervezet ezeket az utakat használja fel az energia felszabadítására, így az STB lézer Lipo nem okoz abnormális hatásokat a szervezetben, és nem károsítja az emberi szöveteket, például sejteket, ereket vagy szomszédos idegeket vagy fontos szerveket. A kezelés minden bőrtípuson és testrészen elvégezhető, nem kívánt zsírtárolást, és a kezelés után azonnal visszatérhet a normális aktivitáshoz.

Biztonságos és hatékony zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon!

Továbbra is eléhetőek 5D Lipolézeres kezelések, amelyek már bizonyítottan beváltak!

Szinte azonnali hatás! Szemmel látható eredmények már két hét után!

A hatás közvetlenül a kezelés után látható. Jellemzően minden kezelés 2-5 cm-rel csökkentheti a hasi kerületét. A kezelés időtartama 8 kezelés, ajánlott több mint 4 hét, hetente 2 kezelés.

5D Lipolézer gépeink a VIP BodyShape -től származnak, a felhasznált fotók engedélyükkel kerültek felhasználásra.

Célzott Lipid csökkentés!

A lézerbetét elhelyezésével a célterületen, a felső kar, a has vagy a combok, a zsír bontható és specifikusan eltávolítható a régióból. Ez egy nagy előny, amely csökkentheti az általános testzsírt az étrendhez és a testmozgáshoz képest.

A lipolézer segít a diéta és edzéssel is csak elképesztően nehezen eltávolítható makacsul megragadó zsírfelesleget is elpusztítani a problémás területekről!

5d lipolézer kezelés budapest

Díjmentes első konzultáció!

Ha nem tudod melyik kúra a legmegfelelőbb számodra, egy díjmentes konzultáció keretén belül egy kávé vagy tea elfogyasztása mellett, összeállítjuk személyre szabott kezelési terved, illetve lehetőséged nyílik kipróbálni a kezeléseket mielőtt döntesz!
Megismerkedhetsz a gépekkel és a kezelések menetével. Kitűzzük a célokat, és ha elégedett vagy bejegyezzük az első kezelés időpontját. Készen állsz a változásra?

3D-5D-6D Lipolézeres testkezelés árak

Nálunk az ár nem testtájanként értendő, hanem az adott gép összes kazettájának a felhelyezése/alkalom bármely területre, akár külön testtájakra is! Így kevesebb áron, még több területet tudunk vendégeinknek lekezelni!

3D-s Lipolézeres testkezelés

12.000Ft/30 perc + 15 perc 5.000Ft

5D-s Lipolézeres testkezelés

15.000Ft/30 perc + 15 perc 5.000Ft

6D-s Lipolézeres testkezelés

20.000Ft/30 perc + 15 perc 5.000Ft

Szükséges, választható utángondozó kezelések kedvezményes áron:

Hullámmasszázs

7000Ft/30 perc

HIEMT kezelés

3 testtáj 15.000Ft/30 perc

Szeretettel várunk lipolézeres zsírbontó kezeléseinkre a Lolo Szalon budapesti stúdiójába!

Ismerj meg minket és a kezelést! Díjmentes első konzultáció!

OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY

Lolo szalon konzultáció

ÚJ HELYEN!

1029 Budapest, Máriaremetei út 207.

Nyitvatartás:

  Bejelentkezéstől függően:
Hétfő – Péntek  8.00-20.00

Telefonos bejelentkezés:
hétfőtől-péntekig 8.00-18.00

Foglalj időpontot ONLINE!

Cím

Budapest 1029 Máriaremetei út 207. 

Mobil

+36 20 225 7080

Email cím

loloszalon@gmail.com

Parkolás

ingyenes parkolás az üzlet előtt

Adatkezelési megerősítés

4 + 5 =