Intimpad inkontinencia kezelések

ZEUS ELEKTROMÁGNESES INTIMPAD A JOBB INTIMMINŐSÉGÉRT!

A ZEUS Intimpad hatékony megoldást nyújt a medenceizmok gyengülése esetén, kortól és problémától függetlenül. Fájdalommentes és hatékony inkontinencia kezelés az egyik legmodernebb technológiával!

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.

 

Szerencsére van megoldás! Szeretnél újra régi önmagad lenni? Olvass tovább!

Mi a HIEMT technológia?

A gépek Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek 7 Tesla erővel képesek a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezik. A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

 

Hogyan működik a HIEMT az intim területen?

A HIEMT technológia intenzív összehúzódásokat vált ki kismedence izomzatban azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

 

Inkontinencia kezelés elektromágneses hullámokkal

HIEMT technológia

 

A készülékhez csatlakoztatható intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

 

Egy kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg. A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

 

Fájdalommentes az intimpados kezelés?

IGEN!

A HIEMT Technológiás Intimpados inkontiencia kezelés teljesen fájdalommentes! A kezelések alkalmával ön kényelmesen, lazíthat, telefonozhat, vagy elmélyedhet kedvenc magazinjában!

%

A Vélemények alapján az egyik leghatékonyabb kezelés!

A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulást lehet elérni a vendégek életminőségét tekintve. Továbbá a kezelt személyek 67%-a fel tudott hagyni a betétek használatával illetve minden tesztalany esetében tudatosabbá vált a medencefenék izmainak használata.

Az intim padra ruhában heti 2-szer 30 percre ráülve a vendégek egy 6 alkalmas kúrát követően jelentős életminőségbeli javulást tapasztalnak.

Karcsúsodnál? Feszesebb bőrre vágysz? Megszabadulnál a zavaró narancsbőrtől? A Lolo Szalonban edzés és műtét nélkül érheted el álomalakodat! Vágj bele még ma!

Kiknek ajánlott a  HIEMT Intimpados kezelés?

Medencefenék-izom erősítése

Inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére

Szülés utáni regenerációra

Záróizom működésének fokozására

– Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.

– a kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet- a kezelés hatására intenzívebb orgazmus elérése

– a kezelés minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt

– nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre

– gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása

A HIEMT kezelés folyamata

Az optimális eredmény érdekében 6-8 alkalmas kezelést szükséges végig csinálni, amely heti 2-3 x 30 percet tartalmaz. A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni, hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

 

Hiemt intimpad KEZELÉS ÁRAK:

Díjmentes első konzultáció!
Első alkalommal 30 perces díjmentes intimpad kezelés!

HIEMT INTIMPAD KEZELÉS

15.000Ft / 30 perc / alkalom

Szabadulj meg a zavaró inkontinenciától!

Jelentkezz be HIEMT Intimpados kezelésre a Lolo Szalon budapesti stúdiójába és légy újra magabiztos!

Ismerj meg minket és a kezelést! Díjmentes első konzultáció!

OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY

lolo szalon
Lolo szalon konzultáció

ÚJ HELYEN!

1029BUDAPEST (2. kerület) Máriaremetei út.207. 
Ingyenes parkolás az üzlet előtt!

Nyitvatartás:

  Bejelentkezéstől függően:    Hétfő – Péntek  8.00-20.00

Telefonos bejelentkezés:    Hétfőtől-Péntekig 8:00 – 18:00 óráig.