Kezelőgépeink

Belize SUPERTECH 6D Lipolézer Gép 6 hullámhosszal!

A vadonatúj Liponic 6D lipolízis testkezelő gép hatékonyan veszi fel a harcot a makacs zsírpárnákkal szemben. A Mitsubishi dióda lézer 6 hullámhosszon állítható, melyek serkentik a nyirok elvezetését, felgyorsítják a narancsbőr anyagcseréjét, valamint minden csontbetegségnél (arthrosis, ízületi gyulladás, kéztőalagút), serkentik a reparatív sejteket és a mikrokeringést. A vastag, nagyobb zsírrétegek bontására is alkalmasak nagyméretű lézerbetéteinek köszönhetően.

OctoLine2 arckezelő rendszer
OctoLine2 arckezelő rendszer

HILIFT PRO RF+EMS ARCFIATALÍTÓ ÉS ARCLIFTING GÉP!

Az EMS+RF elve azon alapszik, hogy a fejtapaszon keresztül nagy intenzitású elektromágneses stimuláció szabadul fel (HIFES), míg a rádiófrekvenciás (RF) energia közvetlenül, a kezelőfej tapaszán keresztül a szöveteket éri el. A két energia kombinációja szinergikus hatást biztosít, kiváltja az izom ritmikus összehúzódását és feszülését, javítja az izomerőt és nyugalmi állapotban a feszességet, erősíti az arc izomszerkezetét és az arc fasciát, amíg a rádiófrekvencia egyenletesen melegíti fel a dermist, serkenti a kollagén és elasztin rostok termelődését, ezáltal feszesíti az arcot. Célja az arc kontúrja és formázása, valamint a bőr textúrájának javítása, hogy tisztább, határozottabb és revitalizáltabb megjelenést kapjon.

OctoLine2 arckezelő rendszer

Az OctoLine2 azt a kiemelkedő hatékonyságot és minőséget képviseli az arckezelő gépek között, ami a legszigorúbb elvárásainknak is megfelel! Tökéletes kiegészítője az általunk használt ClinicCare kozmetikumoknak és teljessé teszi az arckezeléseket, mert 8-féle kezelőfeje az arctisztítástól a hatóanyag bevitelen vagy az arcfeszesítésen át a kezelés lezárásáig minden fázisban segítséget nyújt. Az OctoLine2 kezelések eredményei az első alkalomtól látványosak, de 2-3 kezelés után általában már az ismerősöktől is jönnek a pozitív visszajelzések. Az egészségesebb, fiatalosabb arcbőr szemmel látható. Az OctoLine2 szisztéma kezelések során a bőrödnek megfelelően fogjuk összeállítani a speciális arckezelésed az OxyJet, az ultrahang, az iontoforézis és az OxySpray technológiák kombinálásával.

OctoLine2 arckezelő rendszer

Power Shape2 arc és testkezelő rendszer

Bemutatjuk szalonunk egyik kiemelt szolgáltatását, a PowerShape2 kezelést.
A PowerShape2 tökéletesen megfelel a legmagasabb elvárásoknak az arc- és testkezelések területén egyaránt. A kozmetikai eljárásoknak köszönhetően ma már nyitott a lehetőség, hogy erőfeszítések nélkül formáljuk át testünket. A szépségápolás legújabb kihívása, hogy az átalakulás komplett módon, rövid idő alatt és látványos eredményekkel történjen. Ehhez pedig a legkiválóbb technológiákat kell jól átgondolt rendszerben együtt alkalmazni. Tökéletes megoldást nyújt a PowerShape2, ami csúcs technológiákat ötvözve egyidőben képes bontani a zsírt, feszesíteni a bőrt, csökkenteni a narancsbőr megjelenését! Kezelőrendszerünk arc kezelőfejekkel is rendelkezik, mellyekkel látványos face-liftinget érhetünk el!

Dr. Life Hullámmasszázs

A végtagokra és szükség esetén a törzsre egy speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységet helyezünk fel, melynek légkamráit a berendezés meghatározott sorrendben, rendszerint a szív felé haladva egyesével fújja fel. A felfújódó és leeresztő légkamrák olyan érzést keltenek, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A kellemes hullámmasszázs hatására a nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához! Nem elhanyagolható továbbá a kezelések cellulit csökkentés területén nyújtott esztétikai hatása!

Dr. Life Hullámmasszázs

ZEUS Max Ultimate4 Sculptor 4 kezelőfejes Elektromágneses Alakformáló Gép!

Magyarországon csak a Lolo Szalonban elérhető!

Megérkezett a HI-SCULPT Pro 200HZ Elektromágneses Alakformáló Gép 4 kezelőfejjel!

Ezekkel a gépekkel képesek vagyunk 30 perc alatt akár 4 testtájat kezelni!

Ha valamilyen egészségi probléma miatt nem tud súlyokat emelni, nálunk miközben fekszik, hihetetlen izommunka megy végbe!

HIEMT elektromágneses alakformálás:

Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén. HIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.

Magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. A korábbi eljárásokhoz képest, egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe.

 

3D és 5D Lipolézer Gép

A Lolo Szalonban az 5 Dimenziós lipolézer készülék egyedülálló, hiszen 10 nagy kazetta és 2 kis kazetta helyezhető fel a kívánt felületre, szemben a többi géppel ahol csak 8 nagy fej áll rendelkezésre!

A lipolézeres alakformálás segítségével gyors és látványos eredményeket érhetünk el, 2-3 hetes, úgynevezett túrbó kúrák alkalmazásával, melyeknél szigorú szabályok vannak, de akár 6-9 cm-es körméret csökkenés is lehetséges.

Az STB Laser Lipo a legújabb lézer-zsírbontó tehnológia, amely lehetővé teszi a hüvelykvesztés és a test kontúrjainak elérését fájdalom nélkül, tűk nélkül és leállás nélkül.