Testkezelések

powershape kezelés budapest

Zsírégetés, fogyás, cellulitkezelés és bőrfeszesítés, egy helyen! Innovatív és hatékony alakformálás Budapesten!

Alakformálás Budapesten a legmodernebb testkezelő és alakformáló technológiákkal!

Megérkezett az arckezelések új innovációja a Facelift kezelés!

Elhoztuk nektek szalonunkba a vadonatúj HILIFT Pro RF+EMS Arcfiatalító és Arclifting Gépet amely nem csupán, tónusosabbá, de fiatalabbá is varázsolja arcodat!

Csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt!

 

Az arcfiatalítás forradalma!

ÚJDONSÁG! 6D Lipolézeres zsírcsökkentés

A vadonatúj Belize SUPERTECH 6D Lipolézer Gép hatékonyan veszi fel a harcot a makacs zsírpárnákkal szemben. A Mitsubishi dióda lézer 6 hullámhosszon állítható, melyek serkentik a nyirok elvezetését, felgyorsítják a narancsbőr anyagcseréjét, valamint minden csontbetegségnél (arthrosis, ízületi gyulladás, kéztőalagút), serkentik a reparatív sejteket és a mikrokeringést. 

A lézeres zsírbontás legújabb eljárása!

3D és 5D Lipolézeres zsírcsökkentés

A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 650 nm, 780 nm, 808 nm, 940 nm és 980nm-es lézerrel rombolja le a mélyen lévő zsírsejteket, felszakítja a sejtmembránt a zsírt trigliceriddé alakítja, mely távozik a testből.

Alakformálás és arckezelés PowerShape2 testkezelővel

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében. 

HIEMT elektromágneses zsírégetés, izomépítés

HIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását. Magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

Dr. Life Hullámmasszázs

A kellemes hullámmasszázs hatására a nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához!

Wiener aromaterápiás testtekercselés

Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul, hasonlóan a Kneipp-kúrához. 

Díjmentes első konzultáció!

Ha nem tudod melyik kúra a legmegfelelőbb számodra, egy díjmentes konzultáció keretén belül egy kávé vagy tea elfogyasztása mellett, összeállítjuk személyre szabott kezelési terved, illetve lehetőséged nyílik kipróbálni a kezeléseket mielőtt döntesz! 

Megismerkedhetsz a gépekkel és a kezelések menetével. Kitűzzük a célokat, és ha elégedett vagy bejegyezzük az első kezelés időpontját. Készen állsz a változásra?

Mit tehetsz a testkezelés hatékonyságáért?

Hiszünk abban, hogy a testkezelő gépekkel történő eljárások csak egy szeletei az esztétikus, fiatalos megjelenésnek. Ahhoz, hogy gépeinkkel valóban látványos, hosszútávú eredményt érjünk el, csapatmunkára van szükség! A testkezelések hatékonyságát úgy növelheted, ha betartod az alábbi javaslatokat!

Fogyassz napi legalább 2.5 liter vizet vagy gyógyteát!

Kerüld a szénsavas, cukros üdítőket és  az alkoholfogyasztást!

Fogyassz minél több fehérjét és kerüld a gyorsan felszívódó szénhidrátokat!