PowerShape2 Arc és testkezelés

Szalonunkban a PowerShape2 kezelőgép multifunkciós arc- és testkezelő készüléknek köszönhetően, új dimenzióba emeljük a kezelések színvonalát!

Mi is az a PowerShape2 kezelés, és mire használhatjuk?

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében. Lehetőséget biztosít többféle dinamikus pulzáló beállítás alkalmazására, ezáltal a vendégek fiziológiai adottságaihoz mérten állítható a kezelések erőssége.

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez. Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.

A PowerShape 2-vel végzett körfogatcsökkentő, cellulitkezelő, bőrfeszesítő és arcfiatalító kezelés hatékonysága és eredményessége az RF, a soft-lézer és a vákuum kombinációját tartalmazó kezelőfejeknek köszönhető.

Alakformálás

Zsírbontás

Cellulit csökkentés

Bőrfeszesítés

Salaktalanítás

Arcfiatalítás

Terápiás kezelésekhez

Powershape kezelés

A Powershape 2 kezelés előnyei

Kombinált alakformálásra alkalmas

Test- és arckezelésre egyaránt használható

Soft lasert, RF-t és vákuumot kombináló kezelőfejek

Fényterápiával kiegészített multipoláris RF technológiát tartalmazó kezelőfejek

Változatos kezelési lehetőségek 6 különböző kezelőfejjel

Maximális hatékonyság és biztonság fájdalom nélkül

Rövidebb kezelési idő, gyorsabban jelentkező eredmények

Látványosabb és tartósabb alakformálás

Az utóbbi évek leginnovatívabb fejlesztése a Power Shape 2, melynek segítségével a kombinált kezelőfejeknek köszönhetően egyedülálló sikereket érhetünk el az alakformálásban.

A Powershape 2 gép működési elve

A PowerShape 2 komplex alakformáló valamint anti-cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringés és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés

Az új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.
A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés közvetlenül a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására. A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. A kisméretű multipoláris RF kezelőfej vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz, amely segítséget nyújt a bőrsejt állomány megújulásában.
Az RF energiának a multipoláris kezelőfej által biztosított célirányos bejuttatása nagyobb hatékonyságot eredményez, jól mérhető eredményekkel a zsírcsökkentésben, a cellulit kezelésében, az alakformálásban, valamint a kollagén és az elasztin termelés stimulálásában.

 • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően
 • nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és a zsírégetést
 • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
 • javítja az oxigén sejt közötti megoszlását a szövet hőmérsékletének a megemelése révén
 • javítja a mikrokeringést

  Rugalmas, sokoldalú és hatékony alakformálás a Lolo Szalon PowerShape 2 arc és testkezeléseivel!

  Bejelentkezés:

  Vákuum – alakformálás

  A vákuummasszázs hatására javul a vér- és mikrokeringés valamint a nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A pulzáló vákuum a mikrokeringés stimulálásával javítja a sejtek metabolizációját, ezáltal elősegíti a cellulit lerakódások eltávolítását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

  • a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését
  • kitágítja a vérereket elősegítvén az oxigénnel való ellátottságot
  • csökkenti a zsírsejtek viszkozitását
  • a rostos szövetekre nézve nyújtó és masszázs hatással bír
  • csökkenti az ödémát és formálja a testet
  PowerShape2 zsírbontás bőrfeszesítés

  Soft lézer – Zsírbontás segítése, bőrfeszesítés

  A speciális (660 nm) hullámhosszú lézerfény elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

   

  • A soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből
  • A lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

  Díjmentes első konzultáció!

  Jelentkezz be budapesti szalonunkba PowerShape 2 arc vagy testkezelésre, használd ki a díjmentes első konzultációt!

  Megismerkedhetsz a gépekkel és a kezelések menetével. Kitűzzük a célokat, és ha elégedett vagy bejegyezzük az első kezelés időpontját. Készen állsz a változásra?

  A PowerShape 2 gép kezeleőfejeinek bemutatása

  Görgős testkezelőfej ( LPG)

  A kezelőfejben elhelyezett automatikusan mozgó görgő növeli a vákuum hatékonyságát azáltal, hogy segít a bőr megemelésében. Kiválóan alkalmazható alakformálásra, zsírbontásra, cellulit csökkentésre, a nyirokkeringés javítására.

  • 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia
  • max. 680 Hgmm vákuumnyomás
  • 660 nm hullámhosszú soft-lézer
  • hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód
  PowerShape 2 kezelőfej

  Nagy és közepes méretű multipoláris RF testkezelőfejek

  A multipoláris RF technológia fájdalommentesen közvetít optimális fókuszált RF energiát a bőr felszínére és a szubkután zsírszövetbe. Kitűnően használható méretcsökkentésre, zsírbontásra, a nyirokkeringés javítására, izom-lazításra.

  • 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia
  • max. 680 Hgmm vákuumnyomás
  • 660 nm hullámhosszú soft-lézer
  • hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód
  PowerShape 2 kezelőfej

  Kis méretű multipoláris RF arckezelőfej

  Nagyszerűen alkalmas az arcbőr feszesítésére és a nyirokkeringés javítására.

  • 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia
  • max. 680 Hgmm vákuumnyomás
  • LED (vörös)
  • hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód
  PowerShape 2 kezelőfej 03

  Thermális arckezelőfejek

  Az arc applikátor hőenergiája nem ablatív módon penetrál mélyen a bőrbe. Hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek stimulálni a kollagén-termelődést. Kiváló eredményességgel használható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.

  • 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia
  • kezelhetők vele a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek (pl. szemkörüli, szájkörüli területek)
  PowerShape 2 kezelőfej 03
  powershape arckezelés eredmény

  Karcsúsodnál? Feszesebb bőrre vágysz? A PowerShape 2 kezeléssel edzés és műtét nélkül érheted el álomalakodat!

  A PowerShape2 kezelés alkalmazásának kizáró okai:

  Szív- és érrendszeri betegség, szívritmus szabályozó, beültetett szív defibrillátor, egyéb beültetett elektromágneses eszköz, magas vérnyomás, fertőző betegség, lázas állapot, daganatos elváltozások vagy azok gyanúja esetén, menstruáció, terhesség, szoptatás, cukorbetegség, pajzsmirigy probléma, májbetegség, más bőrbetegségek vagy nyílt seb, orvosi fém a kezelt terület alatt.

  PowerShape2 testkezelések

  Powershape2 testkezelés árak

  A Powershape2 testtájai: has + derék, belső comb+ felső comb, fenék+ hátsó comb.

  Powershape testkezelés 
  17.000 Ft/ 30 perc/ alkalom/ + 10 perc 5000 Ft

  Szükséges, kedvezményes utángondozó kezelések:

  Hullámmasszázs

  7.000 Ft / 30 perc

  HIEMT

  3 testtáj / 15.000 Ft / 30 perc

  PowerShape2 arckezelés árak:

  THERMÁLIS – RÁDIÓFREKVENCIÁS ARCFIATALÍTÓ KEZELÉS

  25.000 Ft – (KB.60 PERC)

  THERMÁLIS – RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS + HATÓANYAG BEVITEL + IONTOFORÉZIS

  30.000 Ft – (60 PERC)

  Jelentkezz be PowerShape2 kezelésre a Lolo Szalon budapesti stúdiójába és légy újra magabiztos!

  Ismerj meg minket és a kezelést! Díjmentes első konzultáció!

  OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY

  lolo szalon
  Lolo szalon konzultáció

  ÚJ HELYEN!

  1029 BUDAPEST (2. kerület) Máriaremetei út 207.
  Ingyenes parkolás az üzlet előtt!

  Nyitvatartás:

    Bejelentkezéstől függően:    Hétfő – Péntek  8.00-20.00

  Telefonos bejelentkezés:    Hétfőtől-Péntekig 8:00 – 18:00 óráig.