OctoLine2 arckezelő rendszer

Szalonunkban az OctoLine2 multifunkciós arckezelő készüléknek köszönhetően, új dimenzióba emeljük az arckezelések színvonalát.

OctoLine Oxyjet arckezelés
OxyJet

Az OxyJet kezelőfej a vizet orvosi minőségű oxigénnel porlasztva juttatja az arcbőrre. A frissítő, kellemes vízpermet anélkül tisztítja meg az arc bőrét a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, hogy akár emberi kéz, kozmetikai eszköz vagy kemikália érné a bőrt. Ennél higiénikusabb és kíméletesebb arctisztítási módot el sem lehet képzelni! Az OxyJet kezelést ezért a legérzékenyebb bőrre is nyugodt szívvel javasoljuk! A vízpermet teljesen felfrissíti, az oxigén pedig egyfajta antioxidáns hatást fejt ki, ami védelmet nyújt a sejteknek a környezetből érkező szabad gyökök ellen.

Hidrodermabrázió

A spatula formájú kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg arc bőrét. A kezelőfej olyan hatékony, hogy rendszeres használattal még a mitesszereket is gyönyörűen eltávolíthatjuk, nyomkodás és fájdalom nélkül. Mint egy varázslat: ha megfordítjuk a spatulát, a finom ultrahang rezgések a bőr mély rétegeibe juttatják az alkalmazott kozmetikum aktív hatóanyagait.

Iontoforézis

Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatóanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine2 iontoforézis kezelőfejei változatos formájuknak köszönhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyék bőrét is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni. Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, és láthatóan halványulnak a ráncok.

Ultrahangos hatóanyagbevitel

A hatóanyagok az ultrahang kezelőfej által keltett finom rezgésekkel jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A speciálisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk látni a hatóanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, és amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni.

OxySpray

A hölgyek egyik nagy kedvence az OxySpray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az OxySprayt általában a kezelés utolsó fázisában alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.

Az OctoLine2 arckezelő rendszer alkalmazásának kizáró okai:

terhesség, kardiovaszkuláris betegség, májbetegség, vesebetegség, daganatos elváltozások vagy azok gyanúja esetén, cukorbetegség, angioma, fertőző betegség, lázas állapot, érgyulladás, keloid, sérv, szívritmus szabályozó, gyulladáscsökkentő rendszeres szedése, érzékeny bőr, hipertrófiás hegek.

Próbáld ki te is a személyre szabott OctoLine2 kezelést! Nemcsak látványosan szebb lesz a bőröd, de egy királynői, kényeztető érzésben lesz részed!