Thermális rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés

A legmodernebb műtét nélküli arcfiatalító kezelések! 

Hogyan működik a Thermális Rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés?

Az évek során csökken a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése, a meglévő rostok pedig megnyúlnak. A folyamat szerencsére megállítható, sőt vissza is fordítható. A PowerShape2 arckezelések alapját a rádiófrekvencia adja. A rádiófrekvencia teljesen fájdalommentesen juttat olyan energiát a bőrbe, aminek a hőhatása már egy kezelés során visszaadja a kollagén rostok rugalmasságát. Hosszú távon pedig a kezelésekkel újra beindíthatjuk a kollagén és elasztin termelést, így az azonnali eredmények hetekkel a kezelés után tovább fokozódnak. Az arc feszesítésére, a ráncok halványítására illetve faceliftingre többféle izgalmas lehetőséget is tartalmaz a PowerShape2. Az egyik egy vákuummal kombinált kezelőfej, ami a fenti hatások mellett a bőr mikrokeringésének fokozásával növeli a tápanyag ellátottságot, és segíti a salakanyagok kiürülését. A másik lehetőség az egyedülálló Thermal RF, amit külföldön már nagy eredményességgel használnak, de itthon még kuriózumnak számít.

A PowerShape2 mindent egybevetve egy fantasztikus lehetőség a számodra, hogy közelebb kerülhes álmaid megjelenéséhez.

 Legyen szó körfogatcsökkentésről, narancsbőr kezelésről, kényes testtájak feszesítéséről, vagy éppen arcfiatalításról, a PowerShape2 egy rendszerben váltja valóra minden kívánságod. Hagyd az elavult technológiákat, a jövő a kombinált kezeléseké! A PowerShape2 erőssége, hogy a legkiválóbb technológiákat állítja csatasorba annak érdekében, hogy maximálisan elégedett lehess!

PowerShape2 Thermális Rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés

Az egyik legjobb arcfiatalító kezelés, hosszantartó kiváló eredményekkel!

ClinicCare Octoline2 kezelés

Szalonunkban elérhetőek és megvásárolhatóak az otthoni szépségápolásra használatos ClinicCare termékcsaládok, melyek remekül kiegészítik és fokozzák a kezelések hatását!

Arckezelés árak:

Lolo  kényeztető kezelés octoline2
(kb.60 perc)

25.000 Ft

Octoline2 LoloExtra kényeztető kezelés:(kb.90 perc) 

30.000 Ft

Thermális Rádiófrekvenciás arckezelés ( 60 perc)

25.000 Ft.

ÚJ HELYEN!

1029 BUDAPEST
(2. kerület) Máriaremetei út 207.
Ingyenes parkolás az üzlet előtt !

Nyitvatartás:

  Bejelentkezéstől függően:    Hétfő – Péntek  8.00-20.00

Telefonos bejelentkezés:    Hétfőtől-Péntekig 8:00 – 18:00 óráig.