Wiener aromaterápiás testtekercselés

Természetes és rendkívül hatékony alakformálás! Jól látható centiméter csökkenés már néhány kezelés után! Az aromaolajoknak révén bőrszépítésre, bőrfeszesítésre, stria és cellulitkezelésre is optimális eljárás!

A Wiener testtekercselés módszer

Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul, hasonlóan a Kneipp-kúrához. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa.  A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie a elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival.

Wiener aromaterápiás testtekercselés

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a tápanyagok!

Kiknek ajánlott a Wiener aromaterápiás testtekercselés kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá a gyengétől az erős cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény feszessé tételénél a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak).

Bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Hány kezelésre lesz szüksége?

Ez attól függ, hogy mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok nagyságától, illetve a cellulitisze mely stádiumában van. Általában a szalonokban és kozmetikákban 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk. Szükség esetén több kúrát alkalmazunk

Milyen eredmények várhatóak a Wiener aromaterápiás  testtekercseléstől?

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek -mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés – az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet.

 

;

Súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás azonnal centiméterekben mérhető.

;

A problémás területek célzott salaktalanítása és méregtelenítése az ozmózis effektusnak és az illóolajok hatásának köszönhetően.

;

A salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül az aromaterápia és a nyomófásli hatására.

;

Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egész kezelési mód és a fásli célzott elhelyezése által.

Wiener testtekerecselés előtte-utána fotó:

Wiener aromaterápiás testtekercselés előtte utána

Mik a Wiener testtekerecselés alkalmazásának kizáró okai?

Epilepszia, sclerosis multiplex, daganatos elváltozások vagy azok gyanúja esetén, terhesség, szoptatás, menstruáció ideje alatt, közvetlenül műtétek, súlyos betegségek után, lázas vagy influenzás megbetegedés, szívproblémák esetén, cukorbetegség, légzési problémák, magas vérnyomás, nyílt sebek,sérülés, fekély, nedvedző bőrfelület, leromlott egészségi állapot, allergiás reakciók. Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés vagy gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Karcsúsodnál? Feszesebb bőrre vágysz? A Lolo Szalonban edzés és műtét nélkül érheted el álomalakodat! Vágj bele még ma!

Testtekercselés kezelés árak

Pihentető kezelés, amely fekvés közben segít simítani, feszesíteni, javítani a bőrünk minőségét és megszabadulni a fáslizott területeken a felhalmozódott zsírtól.

Wiener testtekercselés

20.000 Ft/alkalom/60 perc

Jelentkezz be PowerShape2 kezelésre a Lolo Szalon budapesti stúdiójába és légy újra magabiztos!

Ismerj meg minket és a kezelést! Díjmentes első konzultáció!

OTP SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY

lolo szalon
Lolo szalon konzultáció

ÚJ HELYEN!

1029 BUDAPEST
(2. kerület) Máriaremetei út 207.
Ingyenes parkolás az üzlet előtt !

Nyitvatartás:

  Bejelentkezéstől függően:    Hétfő – Péntek  8.00-20.00

Telefonos bejelentkezés:    Hétfőtől-Péntekig 8:00 – 18:00 óráig.