Kezelőgépeink

Szalonunkban az OctoLine2 és a PowerShape2 multifunkciós arc- és testkezelő készüléknek köszönhetően, új dimenzióba emeljük a kezelések színvonalát!

OctoLine2 arckezelő rendszer

Az OctoLine2 azt a kiemelkedő hatékonyságot és minőséget képviseli az arckezelő gépek között, ami a legszigorúbb elvárásainknak is megfelel! Tökéletes kiegészítője az általunk használt ClinicCare kozmetikumoknak és teljessé teszi az arckezeléseket, mert 8-féle kezelőfeje az arctisztítástól a hatóanyag bevitelen vagy az arcfeszesítésen át a kezelés lezárásáig minden fázisban segítséget nyújt. Az OctoLine2 kezelések eredményei az első alkalomtól látványosak, de 2-3 kezelés után általában már az ismerősöktől is jönnek a pozitív visszajelzések. Az egészségesebb, fiatalosabb arcbőr szemmel látható. Az OctoLine2 szisztéma kezelések során a bőrödnek megfelelően fogjuk összeállítani a speciális arckezelésed az OxyJet, az ultrahang, az iontoforézis és az OxySpray technológiák kombinálásával.

Power Shape2 arc és testkezelő rendszer

Bemutatjuk szalonunk egyik kiemelt szolgáltatását, a PowerShape2 kezelést.                            A PowerShape2 tökéletesen megfelel a legmagasabb elvárásoknak az arc- és testkezelések területén egyaránt. A kozmetikai eljárásoknak köszönhetően ma már nyitott a lehetőség, hogy erőfeszítések nélkül formáljuk át testünket. A szépségápolás legújabb kihívása, hogy az átalakulás komplett módon, rövid idő alatt és látványos eredményekkel történjen. Ehhez pedig a legkiválóbb technológiákat kell jól átgondolt rendszerben együtt alkalmazni. Tökéletes megoldást nyújt a PowerShape2, ami csúcs technológiákat ötvözve egyidőben képes bontani a zsírt, feszesíteni a bőrt, csökkenteni a narancsbőr megjelenését! Kezelőrendszerünk arc kezelőfejekkel is rendelkezik, mellyekkel látványos face-liftinget érhetünk el!

Dr. Life Hullámmasszázs

A végtagokra és szükség esetén a törzsre egy speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységet helyezünk fel, melynek légkamráit a berendezés meghatározott sorrendben, rendszerint a szív felé haladva egyesével fújja fel. A felfújódó és leeresztő légkamrák olyan érzést keltenek, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A kellemes hullámmasszázs hatására a nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához! Nem elhanyagolható továbbá a kezelések cellulit csökkentés területén nyújtott esztétikai hatása!