Tudtad, hogy mire jó a PowerShape 2, azaz a Thermális – Rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés? ?

Az évek során csökken a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése, a meglévő rostok pedig megnyúlnak. A folyamat szerencsére megállítható, sőt vissza is fordítható. A PowerShape2 arckezelések alapját a rádiófrekvencia adja. A rádiófrekvencia teljesen fájdalommentesen juttat olyan energiát a bőrbe, aminek a hőhatása már egy kezelés során visszaadja a kollagén rostok rugalmasságát. Hosszú távon pedig a kezelésekkel újra beindíthatjuk a kollagén és elasztin termelést, így az azonnali eredmények hetekkel a kezelés után tovább fokozódnak. Az arc feszesítésére, a ráncok halványítására illetve faceliftingre többféle izgalmas lehetőséget is tartalmaz a PowerShape2. Az egyik egy vákuummal kombinált kezelőfej, ami a fenti hatások mellett a bőr mikrokeringésének fokozásával növeli a tápanyag ellátottságot, és segíti a salakanyagok kiürülését. A másik lehetőség az egyedülálló Thermal RF, amit külföldön már nagy eredményességgel használnak, de itthon még kuriózumnak számít.

A PowerShape2 mindent egybevetve egy fantasztikus lehetőség a számodra, hogy közelebb kerülhes álmaid megjelenéséhez. Legyen szó körfogatcsökkentésről, narancsbőr kezelésről, kényes testtájak feszesítéséről, vagy éppen arcfiatalításról, a PowerShape2 egy rendszerben váltja valóra minden kívánságod. Hagyd az elavult technológiákat, a jövő a kombinált kezeléseké! A PowerShape2 erőssége, hogy a legkiválóbb technológiákat állítja csatasorba annak érdekében, hogy maximálisan elégedett lehess!

A kezeléseket Cliniccar professzionális kozmetikumokkal végezzük Svédországból. A termékek egyedülállósága a magas hialuronsav tartalmában rejlik. Szinezék-, parabén-, ásványi olaj mentesek. Kifejlesztésük során állatokon nem kísérleteztek. A termékcsomagok három féle bőrproblémára optimalizáltak. Anti-aging, pigmentfolt elleni, és gyulladás csökkentő.

Évekkel fiatalabb, üdébb arcbőr, face lifting (feszesebb,kontúrosabb arcvonalak), ránccsökkenés, bőrstruktúra javulás, kollagén termelés növekedés, toka emelkedés várható.

Nagy és közepes méretű multipoláris RF testkezelőfejek

A multipoláris RF technológia fájdalommentesen közvetít optimális fókuszált RF energiát a bőr felszínére és a szubkután zsírszövetbe. Kitűnően használható méretcsökkentésre, zsírbontásra, a nyirokkeringés javítására, izom-lazításra.

  • 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia
  • max. 680 Hgmm vákuumnyomás
  • 660 nm hullámhosszú soft-lézer
  • hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód

PowerShape 2 kezelőfej 03Kis méretű multipoláris RF arckezelőfej

Nagyszerűen alkalmas az arcbőr feszesítésére és a nyirokkeringés javítására.

  • 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia
  • max. 680 Hgmm vákuumnyomás
  • LED (vörös)
  • hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód

PowerShape 2 kezelőfej 04Thermális arckezelőfejek

Az arc applikátor hőenergiája nem ablatív módon penetrál mélyen a bőrbe. Hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek stimulálni a kollagén-termelődést. Kiváló eredményességgel használható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.

  • 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia
  • kezelhetők vele a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek (pl. szemkörüli, szájkörüli területek)