Svéd termékcsalád, amire érdemes odafigyelni: CLINICCARE

clinic_care_logoOdafigyelés. A Center Kft.-nél ennek a szónak súlya van. Odafigyelünk a Partnereinkre: az ő problémáikkal foglalkozunk, és arról beszélünk, ami Nekik számít. Odafigyelünk a piacra: figyeljük a tudományos fejlesztéseket, a trendeket. Mindig a lehető legjobb és legeredményesebb eljárásokat, termékeket, kezelőgépeket keressük és hozzuk el a Partnereink számára.

Odafigyelünk a minőségre: a termékeket kipróbáljuk és szakértők segítségével teszteljük. Csak olyan termékeket forgalmazunk, kizárólag olyan termékekhez adjuk a nevünket, amelyek bizonyítottak a tesztek során. Odafigyelünk a visszajelzésekre: számos jó nevű, hiteles és rendkívül sikeres Partnerrel dolgozunk együtt, akik örömmel küldenek előtte-utána képeket a tőlünk vásárolt termékekkel elért eredményeikről és szívesen mesélnek tapasztalataikról. Ezek az utolsó visszajelzések jelentik számunkra a fő bizonyítékot, hogy jól dolgoztunk.

Május végén Budapesten tartottak megbeszélést a CLINICCARE márkaképviselői, akik több európai országból érkeztek. Jelen voltak a svédek, a britek, a csehek, a dánok, az olaszok, a románok, és a magyarországi márkaképviselet, a Center Kft. egyik kollégája is részt vett ezen a találkozón. Több országból megerősítették, hogy a CLINICCARE márka az elmúlt 1-2 évben nagy fejlődésen ment át, növekvő érdeklődést tapasztalnak.

Ez köszönhető minden bizonnyal annak, hogy egy tudományosan igazolt eredményességű, prémium kategóriás, kiváló minőségű, svéd termékcsaládról beszélünk. A kozmetikusok szívesen használják, hiszen kis mennyiség is elegendő belőle és nagy kiszerelésben kerül forgalmazásra. Nem titok, hogy kizárólag professzionális felhasználók számára elérhető, azaz csak kozmetikákban és bőrápolással foglalkozó szakembereknél találkozhatnak vele a vendégek. Kiválóan kombinálható gépi kezelésekkel: számos Partnerünk számolt be és küldött képeket megdöbbentően látványos sikerekről, amikor a CLINICCARE-t az Eunsung Octoline 2 vagy Eunsung Doctor Skin kezelőgépekkel együtt alkalmazták.

cliniccare-nyitokep1a1

Tapasztaljuk, hogy Magyarországon is nő az érdeklődés a CLINICCARE iránt. A készítményeket használó Partnereink egyöntetűen egy gyorsan felszívódó, látványos eredményeket hozó termékről mesélnek, amelyet a vendégek és Ők maguk is szeretnek.

A látványos sikerek és pozitív visszajelzések miatt jó szívvel ajánljuk az Ön figyelmébe is a CLINICCARE-t!

A svéd CLINICCARE termékcsaládba olyan tudományos alapelvek alapján létrehozott készítmények tartoznak, amelyek helyreállítják a bőr struktúráját és funkcióját. A CLINICCARE termékek eredményesen csökkentik vagy eltüntetik az arc ráncait, hatékony megoldást biztosítanak az akné- és hiperpigmentációs problémákra, javítják és megelőzik a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat. A siker titka az egyedi, forradalmi összetevők keverékében rejlik: kis molekulasúlyú hyaluronsav, selyempeptidek (18 aminosav), növekedési faktorok, növényi és ásványi kivonatok hatékony keveréke segíti Önt a gyors és látványos kezelési eredmények elérésében.