Nincs az EunSung Octoline-hoz fogható arckezelő berendezés a piacon. Ez az 5 technológiával és 8 kezelőfejjel rendelkező készülék egyre több kozmetikust hódít meg magának, köztük a szakma legnagyobb neveit és bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosokat is. A felhasználók végre olyan készülékkel dolgozhatnak, ami mellett semmilyen más kiegészítő berendezésre nincs szükség, és ami ennek ellenére nem elnyomja a kreativitásukat, hanem a felszínre hozza.

 

Az Octoline-nal kifejezetten egyénre szabott, változatos kezelősorozatokat lehet felépíteni, és a technológiák valóságos arzenáljával lehet elkényeztetni a kuriózumra vágyó vendégeket. Bármilyen kozmetikumcsaláddal dolgozott is eddig, biztos lehet benne, hogy gördülékenyen együtt tudja alkalmazni az Octoline-nal. Ráadásul a kombinált kezeléseket olyan, eddig talán soha nem alkalmazott technológiákkal tudja kiegészíteni, mint az Oxy. Ha kíváncsi rá, hogy mivel ejtette rabul eddigi felhasználóit az Octoline, olvassa el a cikket. De a legjobb az lenne, ha saját bőrén próbálná ki ezeket a különleges technológiákat.

 

Oxy Jet

Az Oxy Jet rendszerint az egyik legérdekesebb arctisztítási technológia a vendégek számára. A kezelőfej az aroma-, desztillált vagy gyógyvizet orvosi tisztaságú (a Zeolit szűrőnek köszönhetően 95-98%-os) oxigénnel magas nyomáson porlasztja és így tisztítja az arcbőrt. A kezelőfej nem ér hozzá a vendéghez. A tisztítás során a bőr csak a folyadékkal és az oxigénnel találkozik, így ez az egyik leghigiénikusabb eljárás, ami kiemelten problémás bőr tisztítására is kiválóan alkalmas.

Az oxigén pozitív tulajdonságait kihasználva a kezeléssel egyszerre több problémára is megoldást tudunk nyújtani. A tisztítás mellett a bőr sejtjeinek megújulását és a mikrokeringést is fokozzuk. Energetizáló, oxigenizáló, gyulladáscsökkentő és gyógyulást elősegítő folyamatokat indítunk be és felkészítjük a bőrt a hatóanyagok befogadására. A vendégek oda vannak a kezelésért, mert látható és tapintható a változás; gyors és fájdalommentes a kezelés. A szakemberek pedig azért szeretik, mert kicsi az anyagköltség, és könnyedén kiszélesíthető vele a vendégkör pl. a tinik, vagy a hajhullással küzdők felé. Az eljárás bármilyen évszakban, bármely korosztályú és bőrtípusú vendég esetében alkalmazható, akár gyermekeknél és kismamáknál is.

 

Sonoforézis

Az ultrahang már régóta jelen van a kozmetikában (hatóanyag-bevitel, kavitáció). A sonoforézis a hidroabrázió és az alacsony frekvenciás ultrahangos hatóanyag-bevitel elnevezése. A hidroabrázió következtében hozzáférhetővé válik a tiszta bőr, a hatóanyag bejuttatás nagyobb hatásfokkal történik. A bőr egységessé, puha tapintásúvá válik.

 

Iontoforézis

Az ionto egy elfeledett és kevésbé szeretett technológia. Ennek oka a régen berögzült kellemetlen kezelésérzet. A bemutató kezelések alkalmával ezek a sztereotípiák eloszlani látszanak, partnereink sorra elcsodálkoznak azon, hogy mennyivel finomabb érzést nyújt az Octoline az elődeinél. Ez már egy teljesen új dimenzió. Az érzet csak a kezelőn múlik, ugyanis széles skálán állítható az intenzitás, ezért minden vendéget a saját komfortzónájában tudunk eredményesen kezelni. Bizonyára ismerős ez a mondat: „Ha nem érzem, biztos nem is működik.”. Az Y kezelőfej lifting hatása már kezelés közben érezhető, ám nem kellemetlen. Mélyen, az izomzat finom, gyengéd tornáztatásával érjük el a feszesítő hatást.

 

Ultrahangos hatóanyag-bevitel

A hatóanyagok széles tárháza áll rendelkezésre az ultrahangos bejuttatáshoz. Az egyediséget a különböző impulzuscsomagok adják, amik segítséget nyújtanak a kezelőnek, hogy különféle problémák esetén is tökéletes beállítást használhasson (akne, ránc, rosacea, cellulit).

Külön kis méretű, formatervezett kezelőfej segít az egyik legproblémásabb terület, a szemkörnyék kezelésében. Sokan küzdenek sötét karikákkal, apróbb ráncokkal, „táskákkal”. Ezekre kiválóan alkalmazható ez a fej.

 

Oxy Spray

A hölgyek egyik nagy kedvence az Oxy Spray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe, miközben az oxigén is kifejti a hatását. Jól kombinálható más arckezelő technológiákkal (RF, IPL, lézer). Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása miatt utókezelésekhez jól használható. Az állítható nyomású oxigén az öregedésgátló anyagokat a bőr mély rétegeibe juttatja, azonnali hidratálást biztosít, csökkennek a finom vonalak és feszesebb lesz a bőr.

A fenti technológiák többségét akár a hajas fejbőrön is alkalmazhatjuk, így el tudjuk távolítani a korpás vagy zsíros lerakódásokat, meg tudjuk tisztítani a fejbőrt, és a mikrokeringés fokozásával a hajtüszőket is stimulálhatjuk a dúsabb és erősebb haj érdekében. Octoline-nal fokozottan jutnak be a fejbőrbe azok az ápoló és erősítő hatóanyagok, amiknek kézi masszírozással csak egy része szívódik fel. Az arc és a fejbőr kezelésén túl ne feledkezzen meg a nyaki területről és a dekoltázsról sem, ahol szintén ragyogóan kihasználhatóak az EunSung Octoline által nyújtott lehetőségek.

 

EunSung Octoline, a jövő század kezelése

A vendégek úgy érezhetik magukat EunSung Octoline kezelés közben, mintha a jövő század kozmetikájában járnának. Emellett nagyra értékelik általában azt is, hogy nem egyszerű egyenkezelést kapnak, hanem alkalomról alkalomra variált, egyéni programot. Az eredmények végképp meggyőzik őket. Sok esetben, főleg mélyebb ráncok esetén már az első kezelés rendkívül látványos eredményeket hoz, de általában az első 2-3 kezelés után a közvetlen környezettől érkeznek a pozitív visszajelzések a megújult, megfiatalodott külsővel kapcsolatban.

Ami az EunSung Octoline-t illeti… nos… szerintünk tökéletes.