A ClinicCare svéd kozmetikumok egyre népszerűbbek hazánkban is. Kevesen tudják, hogy a ClinicCare komplett otthonápolási protokollokat dolgozott ki a három fő bőrprobléma teljeskörű kezelésére. A szalontermékeket komplett otthoni termékcsomag egészíti ki, ami mindennapos használatra ajánlott a profi kezelések közötti időszakokban.

 

Ragyogó bőr program

ClinicCare Glow Hiperpigmentációs termékcsalád

Ezt a bőrfiatalító, hidratáló kezelést elsősorban pigmentproblémákkal küzdő vendégek számára ajánljuk. A kezelés halványítja a hiperpigmentált foltokat, nyugtatja a bőrt és aktiválja az egészséges sejteket.

A pigmentfoltok ellen a ClinicCare Arbutint, Fehérszeder kivonatot (mindkettő gátolja a melanin termelődést), C-vitamint (felszíni halványító hatása van) és Zöld tea kivonatot (megelőzi a melanin felhalmozódást) alkalmaz.

Az eredmények fokozására kombinálhatjuk IPL kezeléssel, mikrotűs kezeléssel vagy kémiai peelinggel.

 

Frissítő/feszesítő program

ClinicCare Refresh anti-aging termékcsalád

Ez a bőrfiatalító, szuper hidratáló, anti-aging (lifting és ránccsökkentő) kezelés minden bőrtípusra alkalmazható, de öregedő, megereszkedett bőrön nyújt igazán fantasztikus eredményeket.

A kezelések fő hatóanyaga a Hyaluronsav, a Sodium PCA (a bőrben természetesen is képződő anyag védi a sejteket a kiszáradástól), a Betadine (extra hidratálást biztosít a bőrnek) és a Glicerin (a külső bőr barrier fenntartásával előzi meg a bőrszárazságot).

A még hatékonyabb eredmények érdekében feszesítő RF kezeléssel, mikrotűs kezeléssel vagy kémiai peelinggel kombinálhatjuk.

 

Tisztító program

ClinicCare Pure Bőrnyugtató termékcsalád

A tisztító kezelés elsősorban kombinált, irritált, akne problémákkal rendelkező bőr számára ideális. Gyulladáscsökkentő, nyugtató, gyógyító hatású. Szabályozza a hiperaktív faggyúmirigyeket, miközben megőrzi a bőr fényét.

A főbb hatóanyagok a Hyaluronsav, a sérült szövetek gyógyulásáért felelős Ázsiai gázló, a Kövér porcsin, valamint a méregtelenítő Houttunya Cordata kivonat.

Az eredményeket gyulladás és akne elleni IPL vagy LED kezeléssel és kémiai peelinggel fokozhatjuk.

A ClinicCare multifunkciós termékek a sminklemosótól kezdve a különféle tisztítókon és peelingen túl tonikot, fátyolmaszkot, ápoló hatóanyagokat (C-vitamint, ceramidot, retinolt és magas töménységű hyaluronsavat) tartalmazó kozmetikumokat és fényvédő krémet is tartalmaznak, így Ön valóban komplex, teljes körű arcápoló programot tud nyújtani vendégeinek egyetlen termékcsaláddal. Az otthoni termékek közül eltérő termékeket ajánlhat a vendégnek fiatalos vagy érett bőr esetén, száraz vagy normál-zsíros bőrtípusra.