A Centifaló csomag három hetes, garantált karcsúsító és feszesítő hatást nyújtó, kombinált kezelésprogram.

A program tartalma: 

  • 5 alkalom Power Shape2 alakformálás
  • 5 alkalom Wiener aromaterápiás testtekercselés
  • 5 alkalom hullámmasszázs

A csomag ára:  146.300 Ft

Csomagunk részletes ismertetője

Tudnivalók a Power Shape2 testkezelő rendszerrel végzett kezelésről

Kezelés ideje: 40 perc

A kezelés előtt megbeszéljük melyik az a testterület amelyet Ön leginkább formálni szeretne és célzottan ezen a területen dolgozunk. Egyszerre maximum 2 területet kezelünk, egy nagyobbat meg egy kisebbet. A kúra alatt, minden alkalommal ezeket a testtájakat vesszük célba, a minél látványosabb eredmény elérése érdekében.

Mivel járulhat hozzá az eredmény fokozásához?

Fogyasszon napi legalább 2.5 liter vizet vagy gyógyteát!

Kerülje a szénsavas, cukros üdítőket és a túlzott alkoholfogyasztást!

Fogyasszon egészséges ételeket!

A Power Shape 2 használatának kizáró okai: Szív- és érrendszeri betegség, szívritmus szabályozó, beültetett szív defibrillátor, egyéb beültetett elektromágneses eszköz, magas vérnyomás, fertőző betegség, lázas állapot, daganatos elváltozások vagy azok gyanúja esetén, menstruáció, terhesség, szoptatás, cukorbetegség, pajzsmirigy probléma, májbetegség, más bőrbetegségek vagy nyílt seb, orvosi fém a kezelt terület alatt.

A gépről: A PowerShape2 készülék kombinált alakformáló fejében egyszerre dolgozik a rádiófrekvencia, a motorikus görgők, a vákuum és a soft lézer. A tapasztalataink alapján ez nagyon hasznos az eredmények fokozása szempontjából, mert ezek az egyenként is nagyon eredményes technológiák egyszerre használva tovább erősítik egymás hatását. Így sokkal jobb végeredményt érhetünk el rövidebb idő alatt, mint ha csak egy technológiát használtunk volna. A vákuum például megemeli a bőrt annak érdekében, hogy a zsírbontó hatású rádiófrekvenciás energia minél nagyobb területen hathasson. A motorizált görgők általi masszázs egyrészt mechanikai úton fokozza a zsírbontást, másrészt gondoskodik a nyirokkeringés serkentéséről, és ezáltal a lebontott zsírok és salakanyagok eltávolításáról. A soft lézer pedig rendkívül előnyös biológiai hatást gyakorol a sejtekre, ami által a kezelt terület megújul.Az egyes komponensek erőssége szabadon állítható, így a kezelést kifejezetten az Ön igényeire és sajátosságaira tudjuk szabni.

Hullámmasszázs

Kezelés ideje: 30 perc

A PowerShape2 kezelés utáni alkalmazása elősegíti a fellazított salakanyagok mielőbbi kiürülését a szervezetből, a kezelés eredményességét megsokszorozza.

A végtagokra és a törzsre egy speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységet helyezünk fel, melynek légkamráit a berendezés meghatározott sorrendben, rendszerint a szív felé haladva egyesével fújja fel. A kellemes hullámmasszázs hatására a nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához. Nem elhanyagolható továbbá a kezelések cellulit csökkentés területén nyújtott esztétikai hatása.

A hullámmasszázs gép használatának kizáró okai: 18 év alatti kor, menstruáció, terhesség, szoptatás, fertőző betegség, lázas állapot, daganatos betegség, szív- és érrendszeri betegség, magas vérnyomás, implantátumok a kezelendő testrészeken, szívritmus szabályozó, beültetett szív defibrillátor, egyéb beültetett elektromágneses eszköz, fekély, más bőrbetegségek vagy nyílt seb, sérv az adott területen, transzplantáció, dialízis, szív-, vagy tüdőgyengeség. Bármilyen egészségügyi panasz esetén javasolt a kezelőorvossal folytatott megbeszélés.

Wiener aromaterápiás testtekercselés

Kezelés időtartama: 50 perc

A kezelés menete: A kezelendő helyekre vékony rétegben felvisszük az alak problémájának megfelelő aroma olajat. Az illóolaj és gyógynövény extraktokkal átitatott fáslit a bokától vagy közvetlenül a térd felett kezdve szorosan felcsavarjuk a combon, ülepen keresztül egészen a mell alá. A tekercseléshez 3 fásli szükséges, erősebb testfelépítés esetén 4 fáslit alkalmazunk. Igény szerint a felkart is betekerjük. 50 perc után a fáslikat eltávolítjuk, záró kezelésként bemasszírozzuk az utókezelő gélt.

Kérjük hozzanak magukkal pót alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek.

Mivel járulhat hozzá az eredmény fokozásához?

Fogyasszon napi legalább 2.5 liter vizet vagy gyógyteát!

Kerülje a szénsavas, cukros üdítőket és a túlzott alkoholfogyasztást!

Ha teheti, a testsúly csökkentést segítse elő egy Önnek megfelelő, egészséges diétával!

Fontos!

A kezelés előtt 3-4 órával ne fogyasszon szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el!

Kezelés után 3-5 órával ne tusoljon!

Közvetlenül a kezelés után ne napozzon vagy szoláriumozzon!

Hatásmechanizmus: Az aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul, hasonlóan a Kneipp-kúrához. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie a elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a tápanyagok!

A Wiener testtekercselés alkalmazásának kizáró okai: epilepszia, sclerosis multiplex, daganatos elváltozások vagy azok gyanúja esetén, terhesség, szoptatás, menstruáció ideje alatt, közvetlenül műtétek, súlyos betegségek után, lázas vagy influenzás megbetegedés, szívproblémák esetén, cukorbetegség, légzési problémák, magas vérnyomás, nyílt sebek, sérülés, fekély, nedvedző bőrfelület, leromlott egészségi állapot, allergiás reakciók. Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés vagy gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt!