A Turbó testkezelő csomagajánlat egy 2 hetes program olyan hölgyeknek, akik sürgős megoldást keresnek.

A program tartalma:

  • 3 alkalom Wiener aromaterápiás testtekercselés
  • 3 Power Shape2 alakformálás
  • 3 alkalom hullámmasszázs

 

Amit a csomagról tudni kell

  • A PowerShape2 készülék kombinált alakformáló fejében egyszerre dolgozik a rádiófrekvencia, a motorikus görgők, a vákuum és a soft lézer. A tapasztalataink alapján ez nagyon hasznos az eredmények fokozása szempontjából, mert ezek az egyenként is nagyon eredményes technológiák egyszerre használva tovább erősítik egymás hatását. Így sokkal jobb végeredményt érhetünk el rövidebb idő alatt, mint ha csak egy technológiát használtunk volna. A vákuum például megemeli a bőrt annak érdekében, hogy a zsírbontó hatású rádiófrekvenciás energia minél nagyobb területen hathasson. A motorizált görgők általi masszázs egyrészt mechanikai úton fokozza a zsírbontást, másrészt gondoskodik a nyirokkeringés serkentéséről, és ezáltal a lebontott zsírok és salakanyagok eltávolításáról. A soft lézer pedig rendkívül előnyös biológiai hatást gyakorol a sejtekre, ami által a kezelt terület megújul. Az egyes komponensek erőssége szabadon állítható, így a kezelést kifejezetten az Ön igényeire és sajátosságaira tudjuk szabni.
  • A Wiener aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul, hasonlóan a Kneipp-kúrához. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie a elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival.
  •  A  Hullámmasszázsról : A végtagokra és szükség esetén a törzsre egy speciálisan erre a célra kialakított kezelőegységet helyezünk fel, melynek légkamráit a berendezés meghatározott sorrendben, rendszerint a szív felé haladva egyesével fújja fel. A felfújódó és leeresztő légkamrák olyan érzést keltenek, ami a leggyakorlottabb masszázsterapeuta simogató, ám rendkívül hatékony masszázsához hasonlítható leginkább. A kellemes hullámmasszázs hatására a nyirokkeringés, a vérkeringés és az izomzat mikrocirkulációja egyaránt javul. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre. A hullámmasszázs intenzív segítséget nyújt a felhalmozódott nyirokfolyadék kiürüléséhez és a kötőszövet egészségének helyreállításához. Nem elhanyagolható továbbá a kezelések cellulit csökkentés területén nyújtott esztétikai hatása.